Tarvitsisimme...

pienen palan maata...

Alusta saakka raamattukoulumme on toiminut vuokratiloissa. Koulumme on sisäoppilaitos, koska opiskelijoita on Intian eri osavaltioista. Viime vuosina meillä on ollut pääasiassa vain miesopiskelijoita, koska heidän sijoittumisensa suoraan Herran elopelloille on jossain määrin helpompaa kuin naisten. Intiassa vuokratalossa asuminen on aina hyvin epävarmaa, mikä vaikeuttaa työn suunnittelua ja toimintaa eteenpäin. Vuokrasopimus tehdään tavallisesti 11:ksi kuukaudeksi, mutta omistaja voi milloin tahansa sanoa sopimuksen irti. Intiassa, hindulaisessa maassa, on muutenkin vaikea saada vuokratuksi taloa etenkään raamattukoulua varten.

Raamattukoulun toiminnan aikana, olemme joutuneet muuttaa jo kuusi kertaa! Etusivulla on kuva uudesta raamattukoulurakennuksesta. Saakoon Herra siunata nyt tämän rakennuksen nimellensä kunniaksi!

Muuttorulianssien ja raamattukoulun jatkuvuuden vuoksi olisi hyvin tärkeää, että voisimme saada ostaa edes 1/4 hetaarin maapalasen, johon voisimme alkaa suunnitella omaa raamattukoulurakennusta. Tämä asia on ollut rukousten alla nämä vuodet, mutta pyydämme tässä myös Teitä ottamaan tämän asian rukousaiheeksenne. Ystävämme, arkkitehti P. Willis on jo vuosia sitten lahjoittanut meille piirustukset raamattukoulusta (100 opiskelijaa varten).  Voidaksemme alkaa rakentaa yleensä mitään, pitää omistaa ensin pala maata.

 

lisää tukijoita...

Tietenkin tarvitsisimme työllemme myös uusia tukijoita! Mikäli haluaisitte tulla tähän työhön mukaan rukouksin tai haluaisitte lahjoituksin auttaa meitä, otamme kaiken apunne kiitollisuudella vastaan. Tarkemmat yhteystietomme löytyvät myös uutiskirjeemme lopusta.

Me puolestamme haluamme palvella Teitä ja rukoilla puolestanne. Otamme vastaan rukouspyyntöjänne, joita voitte lähettää sähköpostiimme (ks. sivu Yhteystiedot), jota kautta välitämme ne myös raamattukouluumme rukoiltaviksi.

Jumala on antanut meidät toisillemme tälle elämämme matkalle. Menkäämme rauhassa eteenpäin ja palvelkaamme Herraa ilolla - yhdessä!

Ps. 121

Herra siunatkoon Teitä jokaista! 

 

Terveisin,
Maire ja Pentti Peltokangas